Alexander Goethals Fotografie - Gezinsfotografie - Curacao-024.jpg
Alexander Goethals Fotografie - Gezinsfotografie - Curacao-024.jpg

OVER MIJ


SCROLL DOWN

OVER MIJ


Fotografie heeft mij altijd achtervolgd. Als klein jongetje vroeg mijn moeder mij tijdens elke vakantie bij iedere boom, kunstwerk, fontein, dier, samen met mijn broer, dan met mijn vader, dan met mijn oma en nog een keer met mijn broer te poseren. Aan het begin van zo'n vakantie stond ik nog lachend op deze foto's maar aan het eind van elke vakantie was die glimlach er toch wel van af bij wéér zo'n fotomoment. Herkenbaar?

Nu, 30 jaar later, ben ik zelf fotograaf. Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen. Mensen die zichzelf zijn, niet gemaakt en niet poserend. De echte lach en de echte traan ...

Ik wil dat mijn foto's een eeuwige herinnering worden van momenten, of het nu een bruiloft, zwangerschap, een geboorte van een kind of een mooi feest is.

Mijn naam is Alexander Goethals. Zoon van een Nederlandse vader en Filipijnse moeder. Geboren in Zeeland maar opgegroeid in Brabant en tussendoor acht jaar in Antwerpen gewoond. Ik ontdek graag inspirerende nieuwe plekken, geniet van lekker eten, haal met vrienden een nachtje door en geniet van een terrasje in Antwerpen met mijn vriendin. Ik maak graag nieuwe contacten en ik zie het leven maar al té graag door een lens ... !

Groet,

ALexANDER